wie wij zijn

OVER ONS

divider

Pirisol B.V. is leverancier van buitenzonwering en rolluiken en tevens beschikken wij over een eigen doekconfectie-afdeling. Pirisol B.V. is opgericht in 1970 en heeft dus een ruime ervaring in de branche.

Pirisol B.V. levert zijn producten uitsluitend aan de detailhandel via zonweringspecialisten, woninginrichters, gespecialiseerde schildersbedrijven, woningbouwverenigingen, aannemersbedrijven etc. Pirisol B.V. heeft een personeelsbestand van 23 medewerkers in vaste dienst. In het hoogseizoen van de buitenzonwering wordt dit aantal aangevuld met tijdelijke krachten.

Voor het produceren van deze zeer hoogwaardige zonweringsystemen beschikt Pirisol B.V. in Rijssen aan de Industrieweg over een ultramoderne productieruimte van maar liefst 7.000 m² waarin met behulp van de allernieuwste machines en technieken de zonwering geproduceerd en geassembleerd wordt.

In onderstaand filmpje krijgt u een indruk van ons bedrijf!

PRODUCTIE

Binnen Pirisol B.V. worden alle schermen in eigen beheer ontworpen en geassembleerd. Een formule die zijn succes gedurende de afgelopen jaren bewezen heeft. Pirisol B.V. is een begrip geworden op het gebied van buitenzonwering.

ONDERHOUD

Wij hebben een overzichtelijke lijst op de website over de algemene bediening en onderhoudsvoorschriften voor zonwering en rolluiken.

GARANTIE

Als fabrikant van buitenzonwering garanderen wij u een kwaliteitsproduct  Dit betekent voor u een lange levensduur, duurzame materialen, 3 jaar garantie op materiaal en constructiefouten.

Buiten het hoogseizoen wordt er binnen Pirisol B.V. druk gewerkt om alle halffabricaten en voorraden onderdelen op peil te houden. Pirisol B.V. werkt uitsluitend met zeer duurzame en hoogwaardige materialen zoals gemoffeld en geanodiseerd aluminium van gerenommeerde aluminiumproducenten. Daarnaast gebruikt Pirisol B.V. dralon doeken van Dickson en Satller en glasvezeldoeken van Copaco.

De missie van Pirisol B.V. is: Voor ieder raam een functionele en betaalbare zonwering. Pirisol B.V. streeft naar optimale prijs/kwaliteitsverhoudingen voor zijn producten.

Minstens zo belangrijk is echter de levertijden van het product in het hoogseizoen. Hiervoor houdt Pirisol B.V. grote voorraden aan om zijn levertijden ook in het hoogseizoen zo kort mogelijk te houden.